Om Saltarö Padel

Ett familjeföretag

Hertzman Physical Pro

Från tennis till padel

From 1 maj 2022 har Hertzman Physical Pro utökat tennisverksamheten med padel. Det blev ett samarbete mellan far och son.

Björn Ericsson bor på Saltarö och är fastighetsägare till Saltarö Företagsby . Sonen Marcus Hertzman har sina rötter på Saltarö och är glad att komma tillbaka dit även om han bor kvar ”i stan”.

”Padel på Saltarö är något vi funderat länge på att starta och har blivit nyfikna på.”

Det är extra roligt att ha verksamheten på familjens mark som Björn tillhandahåller via Saltarö Företagsby. Marcus driver det mesta av själva padelanläggningen. Båda har varit mycket engagerade att starta upp anläggningen och har jobbat hårt för att få det hela på plats innan sommarsäsongen 2022 kickade igång.

Anläggning Saltarö Padel

Tennis på Tennisstadion

Tennis med stil

Hertzman Physical Pro har funnits i över 20 år och har utvecklats från att Marcus har drivit företaget själv som tennislärare till att ha ett tränarteam som bedriver tennisverksamhet på Tennisstadion vid Östermalms IP .
Vår slogan är ”tennis med stil”.
Alla är välkomna att träna oavsett ålder eller tenniskunskaper.

Vi erbjuder både gruppträningar och privatlektioner till både barn och vuxna.

Varje spelare har sin egen stil, spelplan, talang och temperament. Vi drar fram det bästa ur just dig. Med spelglädje och engagemang skapar vi tillsammans fantastiska resultat!

Marcus Hertzman

Marcus Hertzman