Tränare, Kurser & Tävlingar

Kom igång med padel och utmana andra!

Padeltränare Saltarö, Värmdö

Privatlektioner för padel

Är ni intresserade av privatlektioner hör av Er till Ebba Rosberg eller Leo Ballesteros.

Ebba Rosberg

Ebba Rosberg

I dagsläget spelar jag tennis på St. Thomas Aquinas College i New York och är ”hemma i Sverige” över loven, hela sommaren och ibland lite oftare. Mitt namn är Ebba Rosberg och är 23 år gammal. Jag är både padel- och tennistränare. För padel är jag tillgänglig för nybörjare och medel spelare.

Leo Ballesteros

Leo Ballesteros

Somrarna spenderade vi mest i Spanien där jag redan som liten började spela padel. Min bakgrund som tennisspelare har gett mig goda förutsättningar att förstå hur övergången mellan sporterna ser ut. Jag har tidigare varit tränare på ett padelcenter i Frihamnen där jag jobbade med elever i alla åldrar och nivåer, från knattar till seniorspelare, men även en hel del lovande juniorer.

Padelkurser och tävlingar på Saltarö Padel

För Prova-på Padel, kurser och tävlingar håll utkik på Matchi.se

Ni kan även kontakta våra tränare Leo och Ebba om ni vill boka in privatlektioner.

Saknar ni spelare eller vill träffa nya padelkompisar så finns ”Saltarö Padelbuddies” på Facebook.

Fixa en tävling själv? Även här, lägg ut en fråga i gruppen!

Anläggning Saltarö Padel

Saltarö Padels anläggning

Starten 2022